Topptipset tisdag 30/8

Topptipset tisdag 30/8.

Idag har vi ett par öppna andelsspel till Topptipset, nedan kommer en analys i relativt korta ordalag inför omgången.

Ni som läste mina inför-analyser till i lördags fick fina möjligheter att tjäna en hacka! Idag är det en riktigt fin, helbrittisk, kupong på Topptipset.

  1. Southampton – Chelsea. Bortalaget helt rättmätigt klar favorit. Kanske blir dom väl hårt streckade så en gardering kan eventuellt vara på sin plats. Dock, Southampton är ett lag som jag tror hamnar på nedflyttningsplats till slut så trolig bortaseger.
  2. Leeds – Everton. Två lag som förväntats få det halvtufft och hamna på undre halvan. Leeds är jag dock klart positivt överraskad av. Fin etta detta! Bortalaget imponerar INTE!
  3. Crystal Palace – Brentford. På pappret en jämn match med knapp fördel hemmalaget, mest med tanke på just hemmaplan. Dock alldeles för stora favoriter i skrivande stund, absolut värde på X2 med de nuvarande förutsättnigarna.
  4. Fulham – Brighton. En match där många säkerligen går på en bortaseger, jag gör tvärtom. Tycker det känns galet att Brighton är favoriter. I skrivande stund 1X till sammanlagt 53% streck är dagens FYND!
  5. Birmingham – Norwich. När ett bortalag i jämna Championship är så här pass stora favoriter brukar jag egentligen råda om gardering. Men här möts så som jag ser det seriens sämsta lag och seriens bästa lag. Förmodade jumbon mot seriesegraren när säsongen sammanfattas. Så länge tvåan inte streckas mer än 73-74% så spikar jag tvåan rakt av!
  6. Cardiff – Luton. Bortalaget gör en långresa till Wales för andra gången på en dryg vecka. Förra tillfället fick dom med sig tre poäng hem, samma visa nu? I grunden är Luton det bättre laget men kanske att en lång resa igen kan ställa till det. Svårt att förutse här då det också spekuleras om rotation i matchtruppen. Avvakta laguppställningar innan streckning är mitt bästa råd.
  7. Watford – Middlesbrough. Två lag som kommer att fajtas om uppflyttning. Dock har båda lagen “halvfloppat” hittills. Svårbedömt men hemmalaget är alldeles för stor favorit just nu.
  8. Wigan – West Bromwich. En ny relativt stor bortafavorit. Visst är WBA det bättre laget men till dessa odds och streck tycker inte jag att man ska spika i alla fall. Troligt att X2 räcker.

Ni som vill hänga på min andel idag gör det här!

Vi har även Bröderna Lundqvist Lilla Topptips idag för 27kr per andel.

För övrigt är det en riktig så kallad bombmatta med andelar utlagda på sajten just nu, alla nu aktiva andelar från oss på Tipshuset.se hittar ni här!

Spela med måtta, det ska vara ett nöje! Spelar du för mycket så kontakta Stödlinjen. 18+.