13 millar på Stryket!

Jackpot 13 miljoner på Stryktipset i helgen

Det är Jackpot 13 miljoner på Stryktipset i helgen och då är så klart Tipshuset.se taggade till tänderna. Här kommer Henkes tankar inför kupongen. Tänk på att ny info kan komma efter att dessa rader är skrivna och att tipsen och våra rader kan ändras fram till inlämning. Våra aktuella andelar till Svenska Spels utbud finns här.

“Säkraste” spiken

Match 2. Manchester United – Crystal Palace.

Undertecknad har verkligen inte varit speciellt förtjust i Man U senaste åren, det gäller väl i och för sig alla som inte har ett gediget hjärta för laget. Man kan väl nästan påstå att dom snarare gjort typ allt fel sedan Sir Alex lämnade?

Nu blåser det dock andra vindar med Ten Hag vid rodret. Attityd och spel är något annat nu och man har imponerat mer och mer under säsongen. Allt talar för att man kniper en CL-plats denna säsong och då kommer klättringen tillbaka till maktfaktorn bara att fortsätta.

Helgens motstånd är det gråa och trista mittenlaget Crystal Palace. Visst är United enormt stora favoriter, men ibland måste man spika sådana också.

För övrigt hoppas jag att Rashford gör hattrick både i helgen och i veckomatchen som kommer, det skulle göra susen för mitt FPL-lag…

Andra bra spikförslag

Aston Villa i match 4 & Hull i match 8 är några mycket troliga favoriter. Om jag spikar dom eller inte på mitt reducerade “expertsystem” beror på hur streckfördelningen ser ut innan spelstopp. Det systemet tar jag ut sent innan spelstopp.

Millwall i match 10 hemma mot Sunderland ser jag också som en väldigt trolig hemmaseger. Håller dom sig under 60% streck så är det bara att spika!

En annan minst sagt högintressant match denna helg är åtminstone för undertecknad match 9 Luton – Stoke. Luton som är mitt hjärtas lag ligger just nu fyra i ligan och är absolut med och fajtas om playoff-plats för andra säsongen i rad. Nu är dom dock lite väl klar favorit mot schizofrena Stoke. The Potters har i grunden en aning bättre kapacitet än vad nuvarande tabellplacering visar och har vunnit fyra av de fem senaste matcherna lagen emellan.

Det tar emot i hjärtat, men just nu är absolut X2 närmst på min Stryktipskupong i denna match…

Alla våra andelar denna helg finns här.