V75-Jackpot 55 miljoner!

travkrönikan

V75-Jackpot med 55 miljoner i potten denna helg, häng med våra spelläggare på Tipshuset.se och köp en andel av oss.

Här finns lite förhandstankar från en av våra spelläggare till helgen, Henrik Lindgren som är det som gör systemet “Sista Minuten” där andelen kostar 200kr. Andra V75-andelar från andra spelläggare finns här.

V75-1:

En stor & stark favorit inleder denna jackpotomgång. På förhand har jag väldigt svårt att se något annat än en favoritseger i avdelning 1 i nummer 5. Likeaboss. Motståndarna lär ha full respekt för honom efter hans senaste insatser, jag tror han blir släppt till spets och sedan förlorar han inte under normala omständigheter.

Motbud om man jagar sådana är väl främst 9 Jello W med BG i sulkyn. Man i skrivande stund är jag helt inne på spik direkt!

V75-2:

Ytterligare en stor och bra favorit i andra avdelningen. Dock från ett klart sämre startspår och det är den största anledningen till en gardering. För bäst i racet råder det ingen tvekan om att 8. Chitchat är!

Men läget från start och oviljan att starta med två raka spikar gör att jag just nu vill ha med några hästar till i detta loppet. Främst 2. Laban Lagö som bara är streckad på sju procent i skrivande stund. Blir nog några streck till bland de med låga startnummer…

V75-3:

En av tidernas absolut sämsta Gulddivision?!

STOR favorit är 9. Eddy West och tyvärr är det väldigt stor segerchans… Men inte så stor som han är streckad till enligt mig. Jag kommer att gardera och hoppas på häx under loppet för det ekipaget. Problemet är att jag hittills inte något enda motbud i racet.

V75-4:

Dags att plocka fram en vinnare som är streckad under fem%! Det är i alla fall verkligheten på mitt bästa drag denna v75-omgång, den kommer här i fjärde avdelningen.

Det handlar om 9. Mister Jigolo som sett väldigt fin ut senaste starterna, jag är förtjust i kusken och visst är det några bra motståndare men här tar vi betalt! Kanske en chansspik till och med?

V75-5:

Dagens sportsligt sett bästa race. Jag tycker att det ser öppet ut och med en del intressanta ekipage av olika anledningar som ofta är sugna på att gasa i oväntade lägen i loppen så kan mycket hända här. Tipset är att räkna ut vem som får en fin och bra smygresa och som kan växla ner konkurrenterna på sista delen av upploppet.

Jag vet inte riktigt än vem det kan vara men jag tänker alldeles oavsett ha med 9 A Good Point när den som i nuläget endast är streckad på EN PROCENT!

V75-6:

I sjätte avdelningen har jag ännu ett fint drag att bjuda på. 12. Affinity Face är bara streckad på åtta procent i nuläget, jag ser faktiskt detta som den bästa vinstchansen i loppet och med det sagt är jag JUST NU inne på att detta är min andra spik på kupongen!

Springspår på tillägg, hästarna på startvolten håller lägre klass. Jag hoppas att Adrian hamnar bra till direkt. Här tar vi betalt och kopplar grepp på stora delar av svenska V75-folket!

V75-7:

Avslutar dagen med den som kanske har störst vinstchans av alla denna dag. Men streckfördelningen blir därefter och just att det är i sista loppet gör att jag vill gardera.

Väldigt många spelar ju “tv-system” som innebär att man vill vara med så länge som möjligt på sin kupong under eftermiddagen. Det ger få streck kvar i slutet av dagen och då blir det väldigt ofta spik på favoriten i sista.

Stor vinstchans på 4. Borups Victory där distans, kapacitet, läge & kusk talar för seger… Vad talar egentligen emot förutom förhoppningen om 55 miljoner… 🙂