Vi har ett samarbete med sportresebyrån Nickes.Com. Det är en sportresebyrå med många års erfarenhet som bland annat har inneburit jobb med Camp Sweden på olika mästerskap. Boka Din sportresa med Tipshuset.se.

Utöver det så erbjuder dom paketresor till idrott världen över. Premier League, NHL & Formel 1 är några exempel. För Man U-fans är så klart ett besök på Old Trafford med hjälp av Nickes.Com helt magiskt likväl som en F1-resa med buss till SPA-banan är helt magisk.

Vår delägare Henrik är som en del vet ett stort fan till Luton Town. När just Luton våren 2022 spelade Play-off till Premier League hjälpte Nickes.Com till att ta Henrik och hans son Tim till Kenilworth Road för att supporta!

För alla oss som gillar travsport så har Nickes de senaste åren utvecklat sitt utbud och tagit fram mycket populära paketresor till både Prix dÀmerique och Elitloppet. Väldigt trivsamt att vara på plats på LIVE-trav ibland och släppa skärmarna för stunden.

Har man istället lust att boka en golf- eller padelresa med polarna så kan dom även boka den sortens resa. Dom säljer färdiga paket med flyg och hotell men erbjuder också i vissa fall endast biljetter till tävlingarna. I utbudet finns något för alla – från billiga men prisvärda golfresor där du bor lite enklare, till förstklassiga golfpaket med boende på en lyxig resort. Varför inte haka på ”Svemester-trenden” och boka en golfresa i Sverige. I vårt land finns massor av fina golfanläggningar, golfresorts och mysiga hotell att utforska.

Nickes.Com erbjuder inte bara padelresor till många olika destinationer utan också av flera olika slag. Givetvis kan du boka padelresor med eget spel där du kan anlita professionella coacher och tränare för att slipa din teknik. Men resebyrån finns också för dig som vill kombinera spel med att uppleva en stor tävling där du ser de internationella toppspelarna live. Dessutom arrangeras träningsläger för föreningar, företag och andra grupper som vill bygga sammanhållning och kanske förlägga en konferens eller annat möte i anslutning till resan.

Ni hittar och bokar er Sportresa med Tipshuset.se här!