Henkes TT x 10, fin andel på Topptipset!

Topptipset tisdag ger en högintressant fotbollsdag

En högintressant fotbollsdag idag! För vår del har vi stort fokus på Topptipset idag, vi går igenom kupongen och några matcher nedan. Men det är också så att det är “Deadline Day” idag, alltså sista dagen för övergångar i de flesta av ligorna idag. Bjuds vi på några mer smällar under dagen? Isck till Union Berlin precis innan dessa rade skrevs. Jorginho från Chelsea till Arsenal verkar i stort sett klart under tiden som dessa rader skrivs och inte minst intressant Harvey White från Spurs och Marvelous Nakamba från Aston Villa är och gör läkartester i Luton just nu… Hoppas att den sistnämnde gör skäl för sitt fantastiska namn, med sin lön i AV på 30000 pund i veckan är han dock inte riktigt vad Luton brukar värva!

Bästa spiken på Topptipset:

Match 6. Salford – Walsall

Hemmalaget från Manchester är några placeringar före dagens motstånd i tabellen och har en uppflyttningsplats inom räckhåll. Dock tajt i tabellen och Walsall är också med i racet då dom har några matcher färre spelade. Walsall spelade dock en tuff FA-cup match mot Leicester i helgen där man förlorade med 0-1. Risken är stor för lite “baksmälla” här. Jag tror Salford tar chansen att rycka ifrån lite.

Annat gott:

Match 5. Luton-Cardiff. Luton underpresterade rejält i helgen då man bara fick oavgjort i FA-cupen mot Grimsby. Tajt spelschema och med väldigt mycket rykten om både in och ut i truppen denna sista transferdag så tycker jag att Luton till dryga 60% streck är alldeles för stor favorit! Den vågade tar X2, jag tar nog ändå en helgardering.

Match 2. Union Berlin – Wolfsburg. Den fd (!) supertalangen från Spanien, Isco, har skrivit på för Union Berlin. Kan han lyfta dom för att gå hela vägen att fajtas med Bayern i toppen? Kanske det?! Idag dock tufft motstånd med svenska Svanberg i spetsen. För stor hemmafavorit här också. Starkt kryssläge…

Match 3. Newcastle – Southampton. Jättestor hemmafavorit! Och absolut så, hade detta varit en match i PL med normala förutsättningar hade jag spikat ettan… Men detta är returmöte i ligacupen där Newcastle redan leder dubbelmötet. Ett kryss räcker alltså för att ta sig till finalen på Wembley. Ett absolut måste på min kupong med 1X i denna match

Andelen idag kostar 99kr och det finns 24 andelar i systemet som köps här!

Säljs färre än tolv andelar blir det återbetalning. Märk väl, fram till dess att spelet är inlämnat kan den preliminära kupongen ändras om viktig information kommer fram!

Här kan ni också hitta några rader om dagens hockeyandel på Powerplay!