Kaos i HV & fortsatt manfall i Frölunda!

250.000kr i extrapengar på Powerplay ikväll

Fina extrapengar i potten på tisdagens Powerplay-kupong! Vi går igenom matcherna från dagens fulla SHL-kupong nedan och sätter dagens andel utefter dessa tankar och idéer.

Andel i dagens PP kostar 99kr och det finns maximalt 24 andelar i systemet. Köp in er här:

Kaos i HV71!

Ja, alla hockeyintresserade har full koll på att HV71 inte fått ordning på sin verksamhet efter återkomsten till SHL. Nu har man sparkat den tränarduo som så sent som för ett knappt år sedan var hjältar när man lyckades vinna kvalet…

Nu är det en hög med nygamla namn som klivit in i ledarstaben, den stora frågan är om det blir en kortsiktig nytändning i truppen eller om fokus totalt ligger på att fixa ett nytt kontrakt till slutet av säsongen.

I skrivande stund är ettan i match sju, HV71-Timrå kraftigt understreckad enligt mig. Jag är sugen på en spik på HV!

Manfallet i Frölunda

I Frölundalägret är det sedan en tid tillbaka mer besök i sjukstugan än i rinken… Massor av spelare borta och bland dom flera key players. Folin & Friberg är två av dom.

Ikväll ställs man mot ett av de hetare laget i SHL just nu. Oskarshamn trummar på ordentligt och det gör man med Smejkal & Juel i spetsen. IKO är med och slåss om den viktiga sjätteplatsen i tabellen och här tror hockeyexperterna på en fin chans till hemmaseger.

Jag däremot, kanske smittad av uppskattad grundkapacitet för mycket är helt inne på att faktiskt plocka bort ettan i denna matchen då den i skrivande stund är streckad på upp emot 50%… Grundidén från mig här är X2!

Annat intressant:

Luleå som krisat rejält har nu några raka segrar i ryggen när man ställs mot jumbon Malmö. Är det så enkelt att grundkapaciteten ger oss en möjlig Luleå-spik tro? Mycket möjligt!

Rögle som haft stora interna stridigheter i trupp & ledarstab under säsongen kommer nog snart upp i nivå när det vankas slutspel. Visst slår väl dom Leksand idag?

Skellefteå & Växjö är klart bäst just nu. Vinner båda blir vi inte stormrika, minst en av dom måste garderas för att hitta spelvärde i systemet!

Nu ska dessa tankar landa i ett fint system!

Säljs det färre än tolv andelar blir det inget inlämnat och då sker så klart återbetalning.