Detta är Tipshuset.se

Webbplatsen är skapad och utvecklad främst för sport- & spelintresserade människor.

På denna hemsida kan Du bland annat köpa andelar i tipssystem skapade av kunniga och intresserade spelläggare, andelarna finns här: https://www.tipshuset.se/andelar/.

Vi har andelar till ATG & Svenska Spels olika poolspel och samarbetar med ICA Supermarket Ulricehamn. Alla våra andelar säljs i deras digitala spelbutik hos ATG & Svenska Spel, dom hittas med fördel bäst och enklast via denna sajt.

På sajten kommer det också att finnas annat smått och gott från sportens underbara värld. Tävlingar, turneringar, resor och sköna erbjudanden kommer att dyka upp.

Utöver det har vi koncept på gång gällande att äga travhäst tillsammans.

Del av provisioner som kommer in via denna sajt är med och stöttar barn & ungdomar i deras idrottsliv. Grundaren av företaget är en stor föreningsmänniska som brinner för ungdomars välmående.

Vill Du, Ditt tipsgäng eller Din förening vara med på tåget och även bidra med lite extra värdefulla kronor till Din förening/lag så hör av Dig via våra sociala medier.

Tipshuset.se drivs av Sportbiz 4U AB.

Henrik Lindgren är en av ägarna till bolaget Sportbiz 4U AB som driver Tipshuset.se.

Tipshuset.se är en del av Sportbiz 4U AB, som förutom denna sajt även jobbar med digital marknadsföring och kommunikation samt driver e-handelsplatser och arrangerar olika idrottsevent. Det erbjuds även konsulttimmar till idrottsföreningar.

Henke har lång erfarenhet från sport- & spelvärlden. Gällande spelet som är huvudfokus på denna sida så har Henrik bland annat erfarenhet från att ha varit ombud i fysisk butik för ATG & Svenska Spel.

I över tjugo års tid har Henrik jobbat med tips i olika sällskap, så kallat andelsspel.