14 miljoner i Jackpot, vi hugger!

14 härliga jackpotmiljoner i potten på Stryktipset denna helg. Nedan skriver vår krönikör & spelläggare Henrik av sig sina tankar inför matcherna. Tänk på att dessa ord är aktuella främst nu inför helgen och att det kan dyka upp ny information nära inpå spelstopp som gör att tecknen kan bli andra på inlämnade kuponger… Häng på Tipshusets andelar!

Fem matcher från Premier League och åtta från The Championship på kupongen, en kul och intressant omgång innehållande en gigantisk favorit i match 2 som bara är att spika… I övrigt gäller det att lägga hela pusslet rätt.

Bästa spikarna:

Match 2. Manchester City – Fulham.

City kommer att bli gigantiska favoriter streckade på mer än 90%. Trots CL-spel i veckan som vissa möjligen skulle kunna se som ett hot mot en klar hemmaseger här ser jag ingen som helst anledning att gardera. Det skiljer hur mycket som helst mellan dessa lag och City var definitivt inte fullt fokuserade på CL i veckan. SPIKA ETTAN!

Match 7. Middlesbrough – Bristol City

Det är väldigt sällan som jag spikar de två största oddsfavoriterna på samma kupong… Men i detta fallet så är denna hemmafavorit kraftigt understreckad av svenska folket. Spelbolagen har Boro som jätteklara favoriter beroende på grundkapacitet och hur matcherna de facto har sett ut spel- & statistiskmässigt. Jag går hårt på hemmaseger här och ni som vill läsa mer om tankar kring EV & spelvärde kan läsa det här. SPIKA ETTAN!

Andra nyckelmatcher:

Match 10. Stoke – Birmingham

Galet jämna Championship är lika intressant som vanligt. I denna match tror jag vi kan se fram emot ytterligare en stabil hemmaseger. Gästande Brums ligger några placeringar före i tabellen just nu men efter denna match tror jag det är omvänt… Stoke har spelat mycket bättre än vad tabellen visar och i “The Potters”-kretsar finns ett missnöje och besvikelse över uteblivna poäng. Det kommer att hända mer på poängfronten och Stoke kommer nog att vara med och hugga på PlayOff-platser till slut!

Match 8. Queens PR – West Bromwich

Alltså, denna match är högintressant. Inför säsongen så tippades dessa lag tillhöra olika delar av tabellen. Grundkapacitet och statistiskt sett från de 18 första omgångarna talar om precis samma sak.

MEN, det är på totalt fel håll!

QPR ligger just nu 4:a och WBA 23:a. Jag tar gift på att WBA slutar först av dessa båda lag när säsongen är slut.

Hemmalaget är streckat på nästan 60%, det mest överstreckade laget jag sett typ… Här är det ett måste att gå på X2!

Korta feelings:

Match 5. Wolverhampton – Brighton stinker väl X lång väg?

Match 9. Rotherham – Norwich klasskilnnad i grunden, bra tvåa?

Match 11. Sunderland – Cardiff, hemmalaget överstreckade pga historian… Fin X2?

Ja, där var en del av inför-tankarna samlade.

Ni som vill hänger på våra andelar.

Följ oss på sociala medier för att inte missa annat viktigt med kort varsel. Instagram & Facebook.