Stryktipset 21/1 Libbes tankar

Tipshuset-Libbe

Äntligen är cuperna förbi för denna gång och vi återgår till normalt ligaspel. England står som bekant på menyn idag. Till förrätt erbjuds vi en mild standard-rad ifrån Svenska Spel garnerad med ganska likvärdiga startodds där ingen match direkt sticker ut.

Till huvudrätt serverar vi två stycken spikar.Crystal Palace – Newcastle 2
Den första hamnar på Newcastle som imponerar och som inte har förlorat i ligan på 14 matcher. Alexander Isak är tillbaka, spelade 20 minuter senast mot Fullham och gjorde 1-0 målet som även blev slutresultatet.
Palace spelade så sent som i onsdag och stod upp hyffsat mot Manchester United. Palace dunkade in en frispark 91’a minuten vilket gav resultatet 1-1.
Men med tanke på att man har en tuff match i benen så får de svårt mot Newcastle denna gång.

Leicester – Brighton 2
Det är egentligen mot mina principer att köra två spikar på bortalag, men även Brighton imponerar i år. Leicester har 4 raka förluster i ligan och den enda segern man har sedan mitten av november är mot Gillingham i FA Cupen. Det märks att truppen är ganska skadedrabbad. Brighton där emot har på de senaste två månaderna enbart en förlust, mot Arsenal.

Till efterrätt blir det en mix av krämiga halvgarderingar.


Nämner de med skrällvarning baserat på startoddsen. Den första är mellan:
West Ham – Everton 1X, två lag som inte alls är bra. Verkligen inte. Vi lutar oss mot West Ham-hållet baserat på Odds och hemmaplansfördel.  Hade vi haft två helgarderingar kvar så hade jag lagt båda här. 25 Ave Maria och vi hoppas på att X’et sitter.

Bristol City – Blackburn 1 2
Blackburn ligger 5’a i tabellen och har noll kryss på 27 matcher (!). Bristol City ligger långt ner i tabellen och det är två lag som kanske inte spelar sin bästa fotboll just nu. Men vi kör en gubbgardering/gaffel då oddset (3,43) lite konstigt nog är ganska högt på Blackburn.

Vidare har vi Watford – Rotherham 1X
Watford har två raka segrar i ligan, men spelet blandar och ger lite. Rotherham vaknade till liv och slog Blackburn med 4-0 senast efter att ha vart dödförklarade av läkare i en månad full av förluster.
De kan mycket väl greja ett X här efter Blackburn-vinsten.


Som en liten sängfösare…

erbjuds Stoke – Reading 1X2
Stoke är lika värdelösa hemma som Reading är på bortaplan. Den luktar X men oddsen på hemmavinst är lägre än en vandrande pinnes BMI. Matchen kan egentligen sluta precis hur som helst, så vi hoppas på att svenska folket kryssar i 1’an och att vi sedan får in X’et eller 2’an till ett bra värde.

Vid allergier, vänligen kontakta personalen.
Kaffe, Te, Dricka ingår ej i priset.

OBS, garderingar och spikar kan komma att ändras pga skador, laguttagningar osv ju närmare spelstopp vi kommer.

Låter det intressant att vara med på vår andel?
Köp andelen hos tipshuset på svenskaspel.