Nyhet Topptipset

Idag måndag testar vi en nyhet på Topptipset.

Det är ett bolag med 50 andelar i systemet, under förutsättning att alla andelar säljs slut så innehåller systemet en spik och SJU helgarderingar. Ett system med riktigt stor vinstchans alltså. Varje andel kostar 49kr.

Spiken i premiäromgången tar vi redan i match ett.

På Gamla Ullevi möts IFK Göteborg – AIK. Hemmalaget ligger precis mitt i tabellen och sällan har vi sett ett lag som är så oerhört beroende av enda spelare, Marcus Berg i detta fallet. I övrigt är laget i klass med bottenlagen i ligan enligt undertecknad. Spelar trist och bakåtsträvande fotboll. Visst, Berg är riktigt bra, bäste forwarden i Allsvenskan! Men i övrigt…. suck!!

Dagens motstånd gästar från Solna. AIK som enligt den samlade expertisens åsikter har gjort en relativt dålig säsong. Men titta i tabellen nu när det drar ihop sig… Europaplatsen ligger framför dom!

Jag tycker att AIK är bättre än IFK Göteborg på 10 av elva platser på plan och med den motivation som dök upp till denna matchen i och med Bajens förlust igår, när nu Europacupplats finns inom räckhåll på riktigt, så tvekar inte jag en sekund!

Lustig plockar ned Berg i fickan och tvåan på Gamla Ullevi är given som min spik på dagens kupong!

Andelen för 49kr köper ni här!