Göran är klar!

Göjje

Göran är klar, med drygt 50 års erfarenhet från spelvärlden så kan man lugnt konstatera att Göran Lindgren höjer rutinen bland våra spelläggare.

Göran har bakgrund från travets värld genom både sporten (som hästägare) och spelet. Spelmässigt har han varit spelläggare åt olika ATG-ombud sedan 90-talet. Det finns en hel del sköna storvinster i historien men den sjusiffriga drömgränsen har han tänkt att spräcka tillsammans med oss på Tipshuset.se

Vad gäller travandelar så kommer det finnas andelar med Göran som spelläggare varje vecka på V75. Vid fina tillfällen så blir det även vid andra dagar och spelformer.

Det finns en gedigen sportbakgrund hos “MFF göjje” vilket är hans profilnamn på Instagram. Som framgår så håller han på grund av sina skånska rötter på Malmö FF i fotboll. 1976 blev han utsedd till Årets Idrottsman i Ulricehamn kommun för förtjänstfulla insatser på plan i både fotboll och handboll i de lokala lagen.

Det finns löpande andel på Stryktipset med Göran som spelläggare, men precis som inom travet så kommer det vid intressanta tillfällen även finnas andelar till andra spel.

Ni hittar Görans aktuella andelar här

Göran är klar, varmt välkommen!