Europtipset 18/1

Tipshuset-Libbe

Det finns många självklara spikar på Europtipset 18/1. Det bortser vi självklart ifrån och satsar på att gardera upp dessa. Något som kommer bli återkommande på Europatipset just på vardagar. Vi kommer lägga något så “vettiga” spikar med en hint av chansning för att kamma hem de stora pengarna på mina Crouch-garderingar.

Spikarna på Europatipset 18/1:

Match 6

Real Betis – Osasuna 1

Betis har inte förlorat mot Osasuna på 10 matcher. Det i samband med hemmaplan, oddset och att de i skrivande stund är streckade till 60% gör att vi är kaxiga och spikar.

Match 7

Sp. Gijon – Valencia

Valencia har inte så mycket att hämta i ligan men tar cupen på allvar, gick till final förra året i Copa Del Rey. Spelade bra mot Real Madrid förra veckan i Super Cup och förlorade på straffar, tar revange här mot Gijon som håller till i den lägra halvan av La Liga 2.

Halvgarderingar Europatipset 18/1

Som jag nämnde i inledningen så finns det många givna spikar, vilket även ger oss många skrällmöjligheter.
Utd kommer bara bli bättre efter att Ronaldo beställde flyttfirma, men Palace ska inte underskattas och vann senast de tog emot Utd på hemmaplan.

Match 1

Crystal Palace – Manchester United X2 

Leeds – Cardiff 1X

Omgångens Crouch

Eftersom Crouch lyckades gifta sig med en fotomodell så vet vi att mirakel kan inträffa. Så våra två mirakel hittar vi i Skottland. Mycket talar för att Celtic och Rangers vinner, men… Crouch är gift. Och kollar man på fördelningen av strecken så håller vi tummarna

Match 10

Celtic – St Mirren 1X2

Match 12

Kilmarnock – Rangers 1X2

Vi hoppas att något av storlagen har en dålig dag på jobbet.

Låter det intressant att vara med på vår andel Legendaren på Europtipset 18/1?
Köp andelen hos tipshuset på svenskaspel.

Nu kör vi!