54 miljoner i jackpot, klart vi ska med & hugga!

54 miljoner i jackpot, klart vi ska med & hugga på alla grymma extrapengar. Vi har laddat batterierna med sju olika andelsspel öppnade, nedan skriver Henke sina inledande tankar kring veckans V75-kupong.

V75-1:

Kupongen inleds med ett lopp i stoeliten. Fältet känns skiktat med 4-5 hästar som bara ska vara bättre än de andra. Jag har på förhand feeling för att 1. Allegra Gifont kan överraska allmänheten och kanske svara upp innerspåret? Ledningen är alltid guld värd på Jägersro och hade jag vetat att Örjan kunnat hålla ledningen hade jag spikat utan tvekan. Nu krävs mer studerande för att försöka reda ut vem som tar spets. Om man garderar ska 4,6 & räcka långt utöver nummer 1.

V75-2:

Förhandsfavoriten 2. Il Forte har varit dopingavstängd ett tag… Innan han blev påkommen dopad travade han dåligt och var en högst medioker kuse. Var är han nu efter att ha avtjänat avstängningen? Omöjligt att veta tycker jag, skandal att han startar i V75… Min förstahäst är 10. Eagle Rock men det känns troligt med en bred gardering här.

V75-3:

I skrivande stund är 3. Admiral As favorit, det är FEL! Klar förstahäst i min bok är 8. Önas Prince. Jag tror att hemmahästen körs till spets trots det sämsta läget, då vinner han! På förhand känner jag, spik på nummer 8!

V75-4:

Ett nytt stolopp, nu i lägre klass med tillägg för vissa. Jägersro är som sagt var en riktig spetsbana, när de körde tävlingar förra veckan vanns 12 av 12 race från ledningen… Det innebär väl att man kan ta bort hästarna på tillägg? 1,2,7 och framförallt skrällen 6. Lazy Beach är de mest intressanta strecken!

V75-5:

Tycker detta lopp på förhand känns som ett bra tvåhästarslås. 3. Rampant och 9. Farfars Dream lyfter sig över resterande ekipage. Vid bredare gardering krävs typ helgardering…

V75-6:

Alltså, OM 11. Charliebrown Effe stannar på den streckprocent den har just nu, 33% så kommer jag spika trots utgångsläget! Som jag ser det, klart bästa hästen i gänget och det ska häxas rejält om han inte ska vinna. Om han trendar uppåt i streckfördelningen, säg upp emot 50%, ja då ska det nog garderas. I så fall tar jag med 2,4 & 12.

V75-7:

Avslutar kupongen med största favoriten i 6. Zorro Wind. Jag tror nog tyvärr den blir svår att fälla när han dessutom denna gång dessutom körs av världens bästa kusk… Men att spika favoriten i sista är lite emot mina principer då den alltid blir extra mycket streckad… Jag spikar med andra ord inte på alla mina system i alla fall.

På tal om mina system, här hittar ni våra andelar till V75 denna 54-miljoners-omgång.

Det är också en magisk omgång på Stryktipset denna helg, ni hittar alla andelar från Tipshuset.se här!