49 jackpotmiljoner att fajtas om!

49 jackpotmiljoner att fajtas om när vi denna lördag blickar mot Sundsvall och Bergsåkers travbana. Det gör omgången högintressant trots att det finns två riktigt klara favoriter som blir väldigt svårfällda båda två.

Den allra starkaste favoriten bedömer jag ha upp emot 80% segerchans, i skrivande stund är han streckad på 65% vilket gör singelstrecket befogat. Det är i V75-3 vi hittar denna högst sannolika vinnare i nr 8. Månlykke AM. Det som möjligen talar emot är kusken Gunnar Melander som inte är någon vidare sulkyvirtuos… Men detta är en spik som i alla fall jag kommer att luta mig emot på min andel denna vecka.

Min andel heter Sista Minuten” och den finns här!

Omgångens andra jättefavorit ser vi i sista loppet där en av världens bästa hästar startar. Nr 6. Don Fanucci Zet är hästen, Örjan Kihlström är kusken. Väldigt mycket talar för att favoriten vinner. Jag ser två möjliga motbud om man är ute efter de allra största vinsterna. Det är dels om nr 1. Moni Viking kan svara upp spets och i så fall möjligen kan stå emot hela vägen. Det andra motbudet är 3. Best of dream trio som såg rent magisk ut i senaste starten!

I avdelning sex tror jag man kommer väldigt långt med hästarna 2, 8, 9 & 11. Vi får väl se vad för info som kommer under lördagen.

I femte loppet är min förstahäst nr 8. Gooner. Men jag tänker också ha med skrällen 11. Gazoline Mearas.

I fjärde finns ytterligare en stor favorit, vinner den lär denna utdelningspotential vara borta…

De båda inledningsloppen tycker jag på förhand ser riktigt kluriga ut!

Förutom min andel som jag länkat till ovan finns det andra spelläggare att haka på denna grymma jackpot-omgång!

Alla lördagens andelar hittar ni här!