Travtips V75 24/9 med 100 miljoner i potten!

Osannolika 100 miljoner i potten, nedan ser ni vår krönikör och spelexperts tankar inför omgången på förhand.

Solvalla bjuder på absolut toppsport denna lördag. Finaler i kriteriet & oaks vilket är två av de allra mest klassiska loppen i Sverige. I övrigt är det finaler i STL och det kryddas med det som är absoluta höjdpunkten för oss, 100 MILJONER i potten!

V75-1:

Läge för tuff körning med många inblandade från start till mål i första avdelningen?!

Westholm lär vilja köra i spets med 1. Santos de castella. Utifrån förväntar jag mig laddning från 4 & 7 samt framförallt från favoriten 5. Born to run. Jag hoppas att Westholm gör allt för att svara spets och håller ut favoriten i andraspår hela loppet, gör han inte det vinner nog Gocciadoro detta. Rykten går om att gul kusk, Gocciadoro, rycker alla växlar och går all in i detta race för att det sedan vankas vila för denna hästen = tuff körning.

Om mina förutsägningar stämmer, vilket jag hoppas så kommer min tipsetta att kliva in i racet sista 600 meterna av loppet. Bara kör Jocke Lövgren, jag tror vinnaren i första loppet är 3. Under Armour!

V75-2:

Andra avdelningen känns relativt skiktad. 1,2,3,4 & 6 är klart mer streckade än övriga och mycket troligt att vinnaren finns bland dessa. Frågan är om man vågar ta ställning för någon av dessa eller kanske man är sugen på att jaga storskräll här?

Valet är fritt så klart, undertecknad har plan för fem streck och jag lär nöja mig där på något av systemen i alla fall. Jag håller nummer 2 med störst segerchans, den mest intressanta spelmässigt är i skrivande stund nummer 1.

V75-3:

Omgångens största favorit i 4. Hail Mary. Fullt befogat enligt mig. Jag tror att han bara vinner detta nu när batterierna verkar vara fulladdade igen efter någon lite svagare insats.

Med det sagt så är det inte troligt at jag kommer spika favoriten på alla mina kuponger. 3. Click Bait vill jag absolut strecka någonstans och när den största favoriten garderas fyller man alltid i några extra också, klassisk spelskola…

V75-4:

Svenskt trav-Oaks, Sveriges största lopp för treåriga ston.

Känns väldigt öppet, hästarna kan utvecklas väldigt snabbt under treårssäsongen och det gör det både svårt och intressant.

9. Joy Sisu streckad på endast 3-4% är ett jättefynd tycker jag. Ett måste-streck. I övrigt är så klart försöksvinnarna de man först bör strecka och visst är förhandsfavoriterna 1,2,5 de mest troliga vinnarna.

Jag garderar rejält om inte riktigt spännande info dyker upp!

V75-5:

I detta race ligger hela lösningen för hur hög utdelningen blir denna omgång. 2. Viva la vida face är streckad på nästan 60% i skrivande stund och vinner den blir det INTE 100 miljoner till en vinnare… Denna favorit kommer att garderas och rent av plockas bort av många stora spelexperter av den anledningen.

Vinstchansen är så klart ganska stor men ska inte var streckad på 60%… Jag såg ett träningsjobb med 4. Ferox Brick i veckan, där tränare Jasmine Ising testade “urryckare” för första gången. En spännande utrustningsförändring som slog väl ut i träningsjobbet, ska bli sjukt intressant att se i detta race. Jag lämnar inte in kuponger utan at kryssa i nummer fyra här…

Alla fyra bakspårshästarna ser riktigt intressanta ut streckprocentmässigt också!

V75-6:

Svenst Travkriterium, Sveriges största lopp för treåriga hästar!

  1. Bedazzled Sox är relativt stor favorit. Tränare Roger Walmann som varit med i “hundra år” har vunnit typ allt utom just Kriteriet… Här har han chansen från bästa läget, med Torbjörn Jansson i sulkyn är det troligt att ettan leder länge…

Men jag streckprocenten på flera motbud är tokintressanta. Nummer 4 & 5 är superintressanta för mig precis som nummer 11 som är den som Örjan Kihlström valt att köra. Sjukt spännande lopp!

V75-7:

Ytterligare ett klassiskt lopp, Walter Lundbergs över 3140 meter. Ett riktigt kraftprov!

Ett väldigt jämnstreckat race där jag i skrivande stund har svårt att reda ut vem jag tror mest på. 3. High on pepper gjorde ett monsterbra lopp förra helgen, pallar han att starta bara veckan efter det på lång distans så blir han svår att slå. 11. King Cole har ett intressant läge, med springspår kan Wäjersten hamna bra på det direkt.

Fin tokskräll att ha med i sista, endast streckad på två procent just nu: 9. Hefner Am.

Hoppas att detta kan bidra till fina vinster! Ni som vill hänga på våra andelar hittar våra travandelar här:

Missa inte vår BIG9-andel som gav fina vinster i somras, comeback på den spelformen denna helg efter en längre paus.

Alla våra andelar i helgen finns här!

OBS, raden på bilden är en preliminär utgångsrad!

Preliminär rad.

Lycka Till!

/Henke