Två bästa spikarna hämtas från The Championship!

Två bästa spikarna hämtas från The Championship, när en på förhand magisk Stryktipskupong förgyller lördagen.

Det är 13 miljoner i Jackpot och en kupong med några ganska stora favoriter som det absolut finns läge att gå emot. Nedan sätter jag tänderna i matcherna för att visa hur jag ser på det hela på förhand, sedan är det som alltid så att saker kan förändras innan matchstart pga oddsförändringar eller laguppställningar till exempel.

Jag tycker i skrivande stund att de två bästa spikarna hittas i det som är världens mest intressanta liga, The Championship.

11. Preston – Birmingham är den match som jag ser det mest troliga tecknet på hela kupongen, på förhand min bank jag bygger systemen kring. Preston har inlett säsongen fint, rent spelmässigt! Men har haft svårt att utnyttja spelet till mål. Nu ställs man mot ligans sämsta lag, Birmingham. Riktigt bra läge för islossning!

12. Rotherham – Watford är den andra matchen jag syftade på i ingressen. I skrivande stund jämnstreckat, något som är HELT FEL! Watford ska vara klara favoriter om man tittar på truppstyrkan, visserligen har man inte kommit igång riktigt hundra än men håller strecken sig under 50% på tvåan här är det en riktigt bra spik!

I Premier League, längre upp på kupongen hittar vi några stora favoriter. Såklart mest troliga segrare om man tittar på grundkapacitet. Men nu kliver dessa lagen in i ännu tuffare spelschema då europacupspelet startar kommande vecka. Lagen brukar ha fokus på att få en bra start där och ibland då ha lite tveksam inställning matchen innan, ofta med rotation i truppen dessutom.

Med tanke på det tycker jag att det är läge att gardera de stora favoriterna Man City, Chelsea & Tottenham. Framförallt om man ska jaga stor utdelning… Upprepar mig när jag säger att det mest troliga utfallet är segrar för alla tre, men enligt mig kommer de bli kraftigt överstreckade allihop! Sen info kan göra att det ändå blir spik på någon av dom…

Kanske är Newcastle med succényförvärvet Alexander Isak en bättre spik? Jag tycker också att Leeds är et intressant streck.

Övrigt i Championship så tror jag att 8. Blackburn – Bristol City stinker X!

Luton & Millwall två troliga hemmasegrar då de båda i grunden är vassare än motståndet plus att man har hemmafördel.

En högintressant omgång!

Tycker det är en kanonomgång vi har i helgen, ett riktigt sug på att lyckas på andelarna denna helg.

Det finns andelar i prisklass mellan 57kr – 700kr på fotbollen denna helg!

Våra andelar till Svenska Spel denna helg hittar ni här.

Alla aktiva andelar från oss på Tipshuset.se denna vecka finns här.