Tre stora favoriter inleder kupongen

Tre stora favoriter inleder kupongen på Stryktipset denna helg. För den som jagar större pengar och för oss som spelar andelsspel så är det INTE läge att gå på spik på alla de tre lagen. Framförallt inte på de andelar som jag tror mest på, de med flest andelar i systemet. Det är de som man vinner bäst på i längden, är jag helt övertygad om!

  1. Arsenal – Fulham
  2. Chelsea – Leicester
  3. Liverpool – Bournemouth

Det är de tre matcherna det handlar om och ser man bara rakt av på matcherna är så klart troligt utfall tre hemmasegrar. Men proffsig spelteori och då framförallt på andelsspel och större system säger att man måste välja väg och gå emot någon av dom, kanske till och med våga plocka bort en av favoriterna helt…

För egen del så tror jag att Liverpool får till en rejäl islossning denna vecka. Hattrick från Salah? Det hade för övrigt suttit fint i FPL :-). Liverpool kommer jag spika trots att jag ofta letar anledningar till att gardera just dom…

På förhand känner jag mer för Chelsea än Arsenal. Arsenal har blivit hyllade rättmätigt i inledningen av säsongen. Bakslag i Londonderbyt i helgen?

Fint drag!

Ett annat riktigt bra drag denna vecka är X2 i match 7. Blackburn – Stoke. I skrivande stund är ettan streckad på galna 54%, det innebär att vi har 46% på X2, något jag värderar borde ligga på 65-66%… Galet värde, Blackburn har inte spelat bra, statistiskt inte värde den poängskaran man hittills fått ihop enligt XG.

Ungefär samma sak kan man säga om match 8. Där kanske till och med tvåan kan vara en chansspik?

En bra spik tror jag dessutom finns i 10. Millwall – Reading, den ettan känns ruggigt stark!

Fina andelar denna vecka.

Stark feeling för mina andelar denna vecka, välj bland nedan:

Maffiga Stryket 115kr!

Scandinavian Hatters Lilla 57kr!

Henkes Topptips x 10, 99kr!

Alla våra andra andelar denna vecka finns här!