10 miljoner till en ensam vinnare!

Coventry är bästa spiken!

10 miljoner till en ensam vinnare. Ja nu tror ni som läser detta och har koll på tipskupongen att undertecknad är dåligt påläst… “Den matchen lottas ju, den är väl ingen bra spik?!” Lär vara en tanke som snabbt dyker upp hos vissa.

Men, när man spelar system till de stora poolspelen som Stryktipset, V75, Europatipset och andra spel så finns det flera olika strategier man kan välja bland. Den som är mest modern bland landets spelproffs är, om ordvalet tillåter, just den som jag går efter. Det handlar om spelvärde, alltså hur mycket respektive lag/häst är streckat på i förhållande till den chans jag uppskattar att det aktuella tecknet har att mynna ut i.

Sedan får man värdera vilka favoriter som är överstreckade, dom garderar man eller rent av tar bort från kupongen. Likadant med de som upplevs understreckade, där är det läge att spika.

Vill man ha hjälp med uppskattning av vinstchans så är ett väldigt bra hjälpmedel att jämföra med vad spelbolagen har för odds på matchen. Detta är lightversionen av denna förklaring av strategi…

På denna aktuella helgs Stryktipskupong så uppskattar jag i skrivande stund att Coventry är bästa spiken. Matchen är inställd och lottas. Procentfördelning av lotten är 50-27-23. I skrivande stund är ettan streckad på 46%. Det innebär ett visst positivt spelvärde gentemot chansen att lotten faller ut med en etta.

Krångligt att förklara, en del förstår detta medan en del andra har svårare att förstå. Jag kommer på sajten framöver att gå mer på djupet gällande detta och andra taktiska spelstrategier.

Andra tänkbara spikar denna vecka är:

10. Reading – Middlesbrough 2

12. Sheffield U – Blackburn 1

13. West Bromwich – Hull 1

Ni som vill hänger på våra andelar på Stryktipset, ni hittar dom andelarna här!

Vill man hänga på våra travandelar denna vecka finns dom här.